Érettségim nincs, de szeretnék szakmát tanulni, nagy vágyam hogy fogtechnikus legyek. Létezik olyan szakma amit el lehet végezni érettségi nélkül?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__specia..
Az első szakma ingyenes. De, ha jól tudom fogtechnikusi képzésen a gyakorlati helyet magadnak kell finanszírozni, ami nem olcsó... és az eszközök is nagyon drágák, amivel dolgoznak, meg persze sok idő mire az ember kialakít magának egy vendégkört. Szóval szerintem jól gondold meg, mert nem olcsó mulatság. Ha belevágsz akkor sok sikert! :)
fogtechnikusi képzés 3 éves, de én úgy tudom,hogy mindenhol előfeltétele az érettségi.
munkaügyi központon keresztül nincs ilyen képzés, és csak 22. éves korodig lett volna ingyenes nappali tagozaton,és neked kellett volna fizetni a gyakorlati helyet (kb 300ezer/év).
munkaügyi központon keresztül eladónői, targoncavezető és hasonló kaliberű középfokú képzések elérhetőek. tehát olyan szakmák amikhez elég 8-10 osztály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!