Szerintetek belevágjak?
Ezt mi honnan tudjok, Drága? Azt kérdezd meg, aki érint is: pl. a férjed.
Annyi biztos, hogy műkörmösből Dunát lehetne rekeszteni, és egy foghíjjas ügyfélkörrel az ára hosszú évekig nem térül meg. Ha jelenleg kicsit húzós lenne az ára, akkor meglehetősen drága hobbi, de mint mondtam: a válaszadók erre mit tudnak mondani?
Hát én így nem vágnék bele.
Ha nagyon ezt akarod csinálni, akkor elöször próbáld ki magadat. Keress egy ismerös mükörmöst és kérd meg had ülj be hozzá tanulni,és kifizeted neki az anygot, de lyukas idöben had gyakorolj. majd ha pár nap után megy és úgy érzed tudnád csinálni, és kisgyakorlattal jól menne, akkor végezd el.
De a mükörmös szakma gyors talpalon nem ad túl sok tapasztalatot. Oda hetek, hónapok kellenek mire jól tudod csinálni.
Sztem ne vágj bele!Megmondom miért:
1.Télleg rengeteg mükörmös fodrász stb. van
2.Fodrász a szakmám és Pesten sem tudok elhelyezkedni vagyis eltudnék de nagy összegeket kellene fizetnem!Pl bérleti dij,vállalkozói,bérlet,anaygköltés!2hónapig csináltam...hát nem kerestem meg fele annyit mint amennyit ki kell fizetni...ehhez idö kell!Vagy az a legjobb ha otthon csinálod de ez ugye megint rengeteg pénz...Tehát ha nincs férerakva párszázezer forintod akkor ne vágj bele mert nem éri meg!
szerintem se!
Az itt leírtak + azért mert gondolj bele, kik lesznek az ügyfeleid? Netán a barátaid, családod? Én ki nem állhatom mikor valaki az ismeretségi körömből nekiáll ilyennek, majd jön és "veri az asztalt" hogy ha jó barátnők vagyunk akkor hagyom neki hogy "tönkretegye" a körmeimet, amire persze fizessek (ugyebár anyagár stb..), miközben ő meg tanul... illetve azt is rühellem, hogy miközben egy tali meg van beszélve az idő 99%-ban a legújabb "trendekről" hablatyol (folyékony marketing) és észre sem veszi magát, hogy ez engem tökre nem érdekel... na kösz inkább nem (az ilyen embereket rövid úton építem le az életemből), mert úgyis egy marketingzabáló világban élünk, nekem nem kell hogy még a "barátaim" a szabadidőmben is ezzel tömjék a fejemet, erre ott van a TV....
Szóval azért azt is vedd számításba, hogyha belülről akarod elkezdni, akkor sokakban nemtetszést fogsz kiváltani és talán többet vesztesz vele mint nyersz (pl: ismerősöket anyagi haszon reményében)
Vágj bele!Én is most Juniusban indulok 1éves maszázstanfolyamon 2 kisgyerek melett!Ausztriábol fogok átjárni M.Országra!
Szerintem menj!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!