Szerintetek minek tanuljak?
Kedvenc tantárgyam a matek és a földrajz. Emellett még szívesen tanulom a törit és mondjuk még a fizikát is nagyjából értem. Anyukám azt mondogatja, hogy egy banknál dolgozzak, mint bankár. Ahhoz a matek kell, ha jól tudom. Azt szeretem is, de a legjobban inkább a földrajz és még a bolygók érdekelnek. Német nyelvet tanulok.
Ti milyen munkát ajánlotok, aminek jó a fizetése és nő is végezheti? Akár külföldön is, persze csak ahol németül beszélnek. Vagyis a bankár is tetszik, csak kíváncsi vagyok, hogy még milyen munkák közül "választhatok".
15/L
Ha rágyúrsz a fizikára,akkor lehetnél csillagász. Viszont csak akkor, ha nem csak a bolygók, hanem a feketelyukak, kvazárok, ősrobbanás és még nagyon sok más is érdekel vele kapcsolatban. Ajánlom neked a youtube-on Dávid Gyula előadásait. Ha valóban érdekel a csillagászat (és nem csak a bolygók), akkor szerintem érdekelni fog. (De nem biztos, hogy mindent érteni is fogsz benne.
Mondjuk a csillagászathoz az angol sem ártana, de ez legyen a legkisebb gond.
A földrajzról meg annyit, hogy a geológus szakma neked való lenne, de azt hallani, hogy nem igazán lehet vele elhelyezkedni.
Most amúgy gimibe jársz?
Egyébként én is 15 vagyok, engem is érdekel a csillagászat, de nem vagyok túl jó matekból és fizikából, azért marad csak hobbynak. Irigyellek téged, hogy neked ezek mennek. Ja, és először engem is csak a bolygók érdekeltek, de most már szinte minden csillagászattal kapcsolatos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!