Szerintetek milyen pályát válasszak?
Az tuti, hogy a meteorológiával könnyebben találsz munkát, mint a számvitellel! (Mivel utóbbiból k*rva sok van.)
Az ápolós sem rossz, de kicsit elüt a többitől.
Ha tetszik, az is jó lehetőség lehet.
Számvitelesnek ne menj, mert Dunát lehet velük rekeszteni. Láttam, ahogy évről évre emelkedik a felvételi követelmény a különböző munkahelyeken. Közgazdászból nagyon nagy a túlképzés. Én is az vagyok, és a mai fejemmel biztos más szakmát tanultam volna ki.
A meteorológus szakmában attól függ, hogy mit tanítanak. Légitársaságoknak, szélerőműgyártóknak, és klimakutatóintézeteknek szüksége van ilyen tudású emberekre, de biztosra akkor mehetnél, ha valami aerodinamikai mérnöknek tanulnál. Neked kell utánanézni fórumokon meg a meghirdetett állásokon, hogy mekkora az igény.
Itt van ez a nagyon jópofa kis oldal a különböző szakmákról. Mindenképpen nézd meg, hogy mennyi emberrel kell versenyezned egy adott pozícióért.
Az ápoló jól megy Németországban, valószínűleg bárhol találsz vele munkát külföldön jó fizetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!