Szerintetek milyen szakmát érdemes tanulni egy lánynak? (a többi lent)
23 éves vagyok, van egy mérnöki diplomám, de nem igazán tudok vele elhelyezkedni. Természetesen szeretnék a szakmámban dolgozni, ha úgy adódik. Szeptembertől levelezőn elkezdek egy másik szakot posztgraduális képzésben (minőségirányítás), viszont mellette szeretnék dolgozni.
Mivel a legtöbb helyen nem nézik a diplomámat, így csak az érettségimet nézik, ami ugye nem sok.
Kérdésem arra irányul, milyen szakmára érdemes kifizetni 300 000 Ft-ot, amivel tuti lesz állásom? (nem vagyok pesti)
(Egészségügy, masszőr, fodrász, virágkötő kilőve.)
levegőtisztaság-védelemmel, hulladékgazdálkodással foglalkozik, ezenkívül zajvédelem, talajvédelem, szennyvíztisztítás (hulladéklerakók, szennyvíztisztító telepek, levegőtisztító berendezések tervezése, méretezése)
Így dióhéjban :)
Hááát iylenről még nem hallottam, van annyi cifra szak hogy eszméletlen...valami szennyvíztisztító telepen kéne elhelyezkedned, bár biztos próbálkoztál ott is így nem akarok még nagyobb hülyeséget mondani :)
Vagy esetleg külföldön, de szerintem nyugodtan elmehetsz okjzni egy teljesen más szakirányba, jó ha több lábon áll az ember
Jó vegyészre, de a mi kémiánk oda édeskevés, meg sose volt az erősségem. Inkább a szakmai tárgyakat szerettem. Gondolkodtam az Msc-n, félévem is van rá, de pénzem nincs, hogy esetleg albérletben lakjak, viszont a páromtól sem szeretnék messze lenni (ezért külföld még nem játszik).
Jelenleg a vendéglátóiparban gondolkodom, talán ott jobban el lehet helyezkedni. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!