Gimibe készülők! Ti előveszitek már most a 9. -es matekot nézegetni?
Figyelt kérdés
8-os vagyok. És kicsit félek a gimitől, legfőképpen a matektól, mert ugyan most 5-ös vagyok belőle, de a tanár nem nagyon követi a tanmenetet és pl. osztásból meg szorzásból írogat, ebből jó hogy meg van az 5-ös. És félek, hogy 9.-ben -főleg, hogy a tanár szinte semmit sem tanított, amit kéne- nehézségeim lesznek a matekkal. Az egyik osztálytársam szintén 5-ös tanuló, és gimibe fog menni ő is, és ő jár matek tanárhoz, ahol már a 9-es anyagot veszik. Elgondolkoztam, talán nekem is kéne nézegetni a matekkal, de azért nem akarok külön tanárhoz menni.
Ti hogy vagytok ezzel?
2012. máj. 18. 16:24
12/15 A kérdező kommentje:
Haha jó régi kérdés :D
Én se szerettem.
2020. jún. 24. 15:08
14/15 anonim válasza:
Még mindig gimibe jársz vagy már egyetem?
15/15 A kérdező kommentje:
Á, akkor sokszor meg kellett volna buknom. :D Már elvileg egyetemem is végeztem volna, ha nem váltok szakot.
2020. jún. 26. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!