Az állam és jogtudományi kar nagyon nehéz? Olyan segítségét kérném aki már elvégzte vagy most végzi.
melyik suli,melyik szak érdekel?merthogy jogi karon lehet többféle szak is.
ha a jog szak érdekel-->>nehéz,de nem lehetetlen végigcsinálni.az is kérdés, h.mennyire vagy maximalista.ha neked csak a 4, 5 a jó jegy(mert pl.gimiben ahhoz szoktál hozzá)akkor csalódni fogsz.szinte kizárt h.minden vizsgád így sikerüljön,ha mégis az komoly áldozatokat követel.meg kell itt becsülni a 2-est is néha!!
vannak könnyebb,nehezebb vizsgák,ha a nehezeken átlendülsz,szerzel rutint,akkor nem lesz baj.de csak akkor válaszd ezt,ha tényleg érdekel, és kitartó vagy,mert annak semmi értelme h.2-3 félév után abbbahagyod.
szóval végigcsinálható,de csak szorgalommal,önálló munkára való hajlandósággal.
Hát ez úgy van hogy most érettségiztem és felvettek egy okj-s szakra mint jogi asszisztens, és ez a suli kreditpontokat ad a pécsi egyetemre ha elvégzem ezt a 2 évet
De amugy matekból nem vagyok jó..ez hátrány?
Én nem jártam oda. Nincs olyan, hogy nehéz kar, gondolom, a jogász szakra gondolsz.
A jogász szak nehéz, bár messze nem annyira, ahogy ezt maguk a jogászok szeretik beállítani. Tulajdonképpen csak segg kell hozzá, még akkor is, ha a jogászok meg vannak győződve róla, hogy oda nagy összefüggéslátó képesség kell. (Ezt addig szokták hinni, amíg a kezükbe nem fognak egy analízis jegyzetet.)
Egyénfüggő a dolog, attól függ, hogy hogy bírod a magolást. Ha engem kérdezel, nem mész jogásznak, mert jogászként nem lehet normálisan elhelyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!