Mi érné meg a mai világban?
Figyelt kérdés
Most érettségizek, és miután kézhez kaptam ( remélhetőleg ) az érettségim, szeretnék elkezdeni dolgozni...gyűjteni erre-arra. DE mellette elvégezni valamilyen sulit, vagy tanfolyamot. Mivel nem ingyenesek, ezért jól megszeretném gondolni, hogy mire menjek. Mi az, amivel jó esetben el tudok majd helyezkedni valamikor egy jobb helyen? Minőségellenőr pl? Csak mondtam egy példát, mert úgy hallottam arra mindig van vevő a gyárakban. De igazából minden érdekelne. Ha tudtok valami jó tanácsot, írjatok légyszives! Köszönöm!2012. máj. 14. 10:18
1/2 Faluház Baráti Kör válasza:
Menj el egyetemre és szerezz jogi diplomát. Ügyvéd-bíró még nem halt éhen.
A minőségellenőrt megérné? Nem hinném... tök mindegy milyen alkalmazott leszel középfokú végzettséggel úgyse kapsz sokkal többet havi brutto 108.000-nél.
2/2 anonim válasza:
Vannak olyan OKJ-s tanfolyamok, amik ha nem is ingyen, de olcsóbban megvannak (pl. egy kétéves képzés 80000 Ft), vagy ilyenre menj, vagy felsőfokú szakképzésre. Szerintem manapság inkább megéri dolgozni, mint egyetemre járni. Én is mire végzek, lesz egy főiskolai szintű diplomám, amivel kb. nem érek semmit, utána MA, meg még az ezerféle továbbképzés, amit majd nekem kell zsebből fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!