Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen OKJ-s szakot érné meg...

Milyen OKJ-s szakot érné meg elvégezni? Amivel "megy" is valamire az ember?

Figyelt kérdés
Most fogok érettségizni, és OKJ-s levelezőre szeretnék továbbmenni. Igazából még nem döntöttem el, hogy mi is az ami érdekelne úgy igazán. De nemsokára jelentkezni kéne, és nem tudom hogy milyen szakirányba menjek. Jól hangzik pl a marketing stb. de úgy hallottam hogy ezekkel nem sok helyre lehet menni. Tudnátok nekem olyan szakirányt mondani, amivel esetleg több helyre is lehet munkát találni?
2012. márc. 30. 15:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Nehéz...

Én inkább azt tanácsolnám neked, hogy ameddig nem vagy biztos benne, hogy mi is érdekel, ne tanulj tovább.

Egyrészt, mert elhasználod az ingyenes első OKJ lehetőségét egy olyan tanfolyamra, amiről valószínűleg gyorsan kiderül, hogy nem is érdekel, vagy elvégzed, de nem tudsz vele mit kezdeni...

2012. márc. 30. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!