Hol találok pontszámító kalkulátor?
A felvi.hu oldalt megváltoztatták és nem töltödnek be a szakok, a pontszámításnál.
Nem értem m iért kellett a felvételi kellős közepén változtatni.
Segítenél ellenőrizni:
felsőfokú szakképzésnél három variáció létezik:
év végi jegyeim 3. év végén: 3+3+3+4+5=21 4. év végén is 21= 42x2=84 a pontom.
Érettségi %: 61,62,33,61,49=266:5=53,2 azaz 53.
84+53= 137 akkor ez a tanulmányi pontom?
A legjobb két érettségi % 62+61= 123
Ezt még össze kell adnom? = 137 + 123 = 260
Így jobban járok, mint ha csak 0 123x2= 246 lenne.
Szerinted ezzel bekerülők fsz képzésbe, ha 24-ből 15-öt vesznek fel?
Válaszod köszi
Igen, jól számoltad. Az elsővel jobban jársz. De azt is figyelembe kell venned, hogy a két érettségi tárgyad felvételi követelmény legyen. Mert ahogy látom a magyart és a matekot adtad össze. Ezek kellenek?
Melyik suli melyik szakára akarnál menni?
Köszi a gyors választ. Nincs meghatározva a tantárgy bármely két érettségit figyelembe veszik. Jelentkezésem. Pannon Egyetem Nagykanizsai kampusza 1. helyen gépipari mérnökasszisztens, 2. hely ua. ott mechatronikai mérnökasszisztens, 3. Pécs PTE PMMK villamosmérnökasszisztens.
Ha már rákérdeztél, hogy hova jelentkeztem, még egyet kérdezek: mechatronikai mérnökasszisztensire első helyen ketten jelentkeztek, de összesen 14-en. A képzést csak 5 főtől indítják. Szerinted elindul a képzés, ha a barátommal első helyre nem vesznek fel(majdnem azonos a pontszámunk) és másodiknak az jelöltük meg akkor már négyen leszünk a mechatronika szakra.
Köszike. Tavaly ilyen képzés Nagykanizsán nem indult.
Székesfehérváron 216 volt a ponthatár asszissztens képzésre.
3+3+3+4+5=21
nekem ez még mindig 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!