! KÉRLEK SEGÍTSETEK! Hova menjek? (Melyik szakra)?
A RTF (rendőrtiszti főiskola)-ra szeretnék menni, tovább tanulni, de nem tudom melyik szakra menjek.
Inkább a járőrök vonzanak. (melyik szakról mehetek járőrnek?) Azért a járőrök vonzanak, mert ott nem kell napi 10-20 embert lelőni, és nem kerülnek naponta 5-6 életveszélyes lövöldözős tűzharcba. KÉRLEK SEGÍTSETEK!
Annyit írj, milyen szakra menjek, hogy járőr lehessek! NEM OFFOLÁSOKAT KÉRTEM? DE ez benne is van a szabályba "Ha kommentet írsz, tartsd be a következőket:
Ne OFFolj!..."
"nem kell napi 10-20 embert lelőni" XDDDDD
Viccet félretéve. Ha járőr akarsz lenni fölösleges a főiskolára járnod.Ez esetben egy rendőrszakközépsulit válassz. (pl. Miskolc, Adyliget) HA mindenképpen a Rendőrtisztit szeretnéd választani keress valami komolyabb szakot, ami neked megtetszik:) Nyugi.. nem kell 10-20 embert lelőnöd naponta:D
Annyit írj, milyen szakra menjek, hogy járőr lehessek!
ENNYIT kell írni! És olvasd el a kérdést rendesen: Azért a járőrök vonzanak, mert ott NEM kell napi ... Mert vannak olyan rendőrök, akiknek igen is naponta akár 10 embert is le kell, hogy lőniük, én ezt akarom elkerülni. Te is inkább OLVASD végig a kérdést és utána írd azt, hogy nézzek utána!
Hány éves vagy te basszus?xd
Melyik filmben láttad te ezt, hogy 10-20 embert lőnek le egy nap a rendőrök?:D
Nem tűnsz valami tájékozottnak. Én 2 hét múlva érettségizek rendvédelemből, úgyhogy körülbelül van valami fogalmam arról, hogy milyen szigorú feltételei vannak a fegyverhasználatnak. Még egy kicsit nézz utána a témának,de ahogy elnézem van még egy "pár" éved gondolkozni rajta, hogy milyen hivatást válassz magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!