Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Minek érdemes tovább tanulni,...

Minek érdemes tovább tanulni, amivel meg tudok élni és jól kapom a fizetést és egyben könnyű is?

Figyelt kérdés
Sziasztok, egy 14 éves fiú vagyok gondolkoztam már azon hogy mi legyek de nem jutottam semmire. Szóval így a segítségetek kéne! Írjatok!

2012. máj. 4. 15:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Öcsém nem tudok mondani egy jó szakmát aminek tovább tanulhatnék és kapnék normális fizut pl 35ezer fölött?? :DD

Tán túl sokat kérek?? *-* o.O

2012. máj. 6. 00:38
 12/15 anonim ***** válasza:

nem azért "öcsém" de már mondtunk négyet is.

informatikus, digitális rendező, vágó, bróker

mind a négy szakmával 35 ezer Ft fölött fogsz keresni (mivel a minimálbér is 35 ezer Ft fölött van).

de elég gáz, h egy ismeretlentől kérsz tanácsot abban h mit csinálj egész életedben...

2012. máj. 6. 09:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Még a közmunkások is 35 ezer felett keresnek.Legyél az,utcát seperni nem nehéz.
2012. máj. 6. 15:28
 14/15 A kérdező kommentje:

13#

Az nem a te munkád ??

12#

Attól kérdezem meg akitől akarom am kösz azt a négyet csak nem figyeltem oda.

2012. máj. 6. 16:51
 15/15 anonim ***** válasza:
gáz vagy öcsém menj csak közmunkára ha ilyen kevéssel is beéred. Ahhoz nem kell továbbtanulni sem ha 35 felett akarsz csak keresni.
2012. máj. 6. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!