Minek érdemes tovább tanulni, amivel meg tudok élni és jól kapom a fizetést és egyben könnyű is?
Figyelt kérdés
Sziasztok, egy 14 éves fiú vagyok gondolkoztam már azon hogy mi legyek de nem jutottam semmire. Szóval így a segítségetek kéne! Írjatok!2012. máj. 4. 15:29
11/15 A kérdező kommentje:
Öcsém nem tudok mondani egy jó szakmát aminek tovább tanulhatnék és kapnék normális fizut pl 35ezer fölött?? :DD
Tán túl sokat kérek?? *-* o.O
2012. máj. 6. 00:38
12/15 anonim válasza:
nem azért "öcsém" de már mondtunk négyet is.
informatikus, digitális rendező, vágó, bróker
mind a négy szakmával 35 ezer Ft fölött fogsz keresni (mivel a minimálbér is 35 ezer Ft fölött van).
de elég gáz, h egy ismeretlentől kérsz tanácsot abban h mit csinálj egész életedben...
13/15 anonim válasza:
Még a közmunkások is 35 ezer felett keresnek.Legyél az,utcát seperni nem nehéz.
14/15 A kérdező kommentje:
13#
Az nem a te munkád ??
12#
Attól kérdezem meg akitől akarom am kösz azt a négyet csak nem figyeltem oda.
2012. máj. 6. 16:51
15/15 anonim válasza:
gáz vagy öcsém menj csak közmunkára ha ilyen kevéssel is beéred. Ahhoz nem kell továbbtanulni sem ha 35 felett akarsz csak keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!