Pénzügy, vagy Marketing?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyiknek van több haszna...mármint nem olyan viszonylatban, hogy munka, mert a létszám limit miatt szinte biztos hogy mire végezni fogok lesz lehetőségem egy kettő mindkét szakon, de teszem azt esetlegesen külföldön vagy belföldön melyik szak érne többet (melyik diploma "fizetne" többet, melyikkel könnyebb/gyorsabb "magasba törni") Esetleg ha van olyan aki pénzügy mesterszakon és/vagy pénzügy és számvitel szakon végzett, illetve aki marketingen, mondhatna pár szót mennyire ajánlja (egyetemtől független) Előre is köszi :)

2012. ápr. 28. 15:32
 1/2 anonim ***** válasza:

én pont egyiken se vagyok ezek közül, de ismerem őket. a pénzügy biztosabb, hasznosabb, többet kereshetsz vele, a marketinghez szerencse és kreativitás is kell, viszont HA találsz egy jó helyet, érdekesebb lehet, mint a pénzügy, az kicsit monotonabb munka, bár azt is általában csapatban végzed.

de én is csak elsőéves vagyok, nem tudok annyit róluk, egyéni vélemény.

2012. ápr. 28. 15:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Jelenleg a világon a pénzügyi szektorban a legmagasabbak a fizetések. Én most járok pénzügy-számvitelre egyébként.
2012. ápr. 30. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!