Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Linkelnétek be matematika...

Linkelnétek be matematika érettségire felkészítőket?

Figyelt kérdés

Jövőre emelt matematikából szeretnék érettségizni. Szeretném összeszedni a 9-12. évfolyamban tanultakat. Esetleg valaki tudna ebben segíteni? Tudnátok letölthető könyveket, tananyagokat linkelni évfolyamonként? Lehetőleg emelt szinten, és akár érdekességeket is szívesen olvasnék. A lényeg, hogy évfolyamonként át szeretném venni az anyagokat. Sajnos ingyen tankönyves vagyok, így nincsenek meg az előző évi könyvek.

Előre is kösz a segítséget.

2012. ápr. 25. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Magyar érettségire is felkészülhetnél!
2012. ápr. 25. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:

fszomat érdekli a magyar érettségi, első válaszos...

matek számít!!!

én tavasszal kvagyorsan átfutottam a 4 év alatt vett anyagot a füzeteimből és végigoldottam az addigi feladatsorokat az öszes létezőt :D ami nem ment azt a témát alaposabban átisméltem.

2012. ápr. 27. 00:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Ajánlanám Neked a világ (szerintem) egyik legjobb matekérettségi felkészítőjét. www.matekmindenkinek.hu Nem ingyen van, megkérik az árát, de garantálom Neked, hogy a többszörösét megéri. Én 2-3-as voltam négy éven keresztül, az érettségim 2 hónap masszív készüléssel és a matekmindenki.hu által 94%-os lett tavaly. Remélem tudtam segíteni. :)
2012. ápr. 27. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!