Lehet még ilyenkor fősulira jelentkezni?
Sok helyen olvastam, hogy jelentkezési határ 2009 február, március, ennyi és ennyi pontal.
De, ha nem volt érettségim, akkor honnan tudhattam volna, hogy simán felvennének! (200 pont kellett volna)
Most kaptam meg az érettségi bizimet, és 320 pontom van, milyen fősulikra lehet ezzel bejutni?
Kösz a válaszokat előre is!
18/F
Köszi, és államilag támogatott szakokra ilyenkor már lehetetlen bekerülni?
Mert ha igen, akkor nem mék fősulira tuti.
Az államilag finanszirozottak betelnek már
Miért nem jelentkeztél időben?max nem vesznek fel,hisz senki nem tudja akkor h milyen lesz az érettségije.
Augusztusban fognak pótfelvételit meghirdetni, ilyenkor azokat a helyeket töltik fel, amik a hagyományos felvételi eljárásban üresen maradtak. Ezek javarészt költségtérítéses helyek, de a felvi.hu-n utána tudsz nézni, miket hirdetnek meg.
Az meg, hogy nem volt érettségid és nem tudtad, felvesznek-e... Nos, ez kb. 50 éve így működik, nem egy nagy újdonság :-)
Nem bántásból, de neked tényleg édesmindegy, hogy hol tanulnál tovább? "milyen fősulikra lehet ezzel bejutni? "
(Ezért van annyi felesleges diplomás, mert azt se tudják, hogy mit akarnak, tanulni csak tanulGATnak, nem néznek utána, hogy hol, mit lehet tanulni, mi érdekli őket, milyen a munkaerőpiaci helyzet...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!