Mik a hiányszakmák? OKJ-s tanfolyamra szeretnék menni (Szolnokon). Mik a legkeresettebb szakmák?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 16:06
11/13 DarkChii válasza:
Ezeket nem ajánlom: dajka, óvónő, gondozónő. A dajkaim megvan, de 80 óvodából egyben sem tudtak fogadni. Ja bocs, tudtak volna, 4 órában, közfoglalkoztatottként, 4 hónapra. Az óvónői sulira is felvettek, de el sem kezdtem, mert beszéltem egy ismerősömmel, aki ott végzett, de az elkövetkező 2 évben nem is várja, hogy munkája lesz, mert hatalmas a túlkínálat munkaerőből. Bölcsi meg nincs minden utcasarkon (ahova gondozónők kellenek).
12/13 anonim válasza:
11. válaszolónak
Én írtam a gondozónői,óvónői,dajka állást.Mert itt Pesten hiányszakmának számít,főleg a gondozónői.De persze lehet vidéken nem olyan keresett ez a szakma.
13/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.várom még az ötleteket :) (óvónő szívesen lennék,szeretem a gyerekeket :) )
2012. máj. 5. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!