Felelés közben izgulok. Hogyan tudnám megnyugtatni magam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Elmondanám, hogy 5ös az átlagom elég jó tanuló vagyok és írásban mindig megy a felelés, dolgozatírás.. de szóban. Szörnyen és ahányszor felszórít a tanár a pulzusom az egekben van és izzad a tenyerem, kipirulok és hiába tudom az anyagot csak nyögvenyelősen sikerül elmondani..
Hogyan tudnék azon változtatni, hogy ne izguljak ennyire? Hogyan tudnám kontrolállni? Tippeket ötletek! Megköszönném de nagyoon. Mert annyira rossz ez az izgulás..
2012. ápr. 24. 15:34
1/5 anonim válasza:
ez a lámpaláz amiről te beszélsz, amúgy google--> lámpaláz legyőzése pl: gondolj vmi számodra kedvesre, vagy képzeld azt h mindenki mesztelen
2/5 A kérdező kommentje:
de.. régebben versenytáncoltam és több 100 ember előtt léptem fel versenyeken.. akkor egyáltalán nem volt lámpalázam és semmi egyéb. Most meg egy felelésnél mikor tudom az anyagot, hiába csinálok bármit (nyugtatom magam, hogy nyugi ne pánikolj stb..) mégis kijön.
2012. ápr. 24. 15:40
4/5 A kérdező kommentje:
Utánanáztem a googlen is és engem nem zavarnak a többiek egyszerűen csak kijön és a hangom is remegni szokott.. persze a tanártól sem félek és az osztály se zavar mert rájuk se nézek, de mégis előjön amikor felszólítanak és nem csak feleléskor.. sima tanórán is :(
Valakinek más ötlet?
2012. ápr. 24. 15:46
5/5 anonim válasza:
ezzel én is így voltam, nem tudom, hogy most hány éves vagy, de a vizsga helyzetekben majd belejössz, tudom furcsa, de próbálj meg minél több szóbeli felelésben részt venni, hogy ne izgulj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!