Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kifizetődő szakma a szállítás...

Kifizetődő szakma a szállítás és logisztika?

Figyelt kérdés
Ács-álvványozó vagyok ,22 éves.Nem tudok elhelyezkedni a szakmámba ,most ezt nem ragozom.Viszont katam egy lehetőséget ,kressz oktatást ingyen ,álják Nekem.A tervem a köv: leteszem a jogsit és keresek egy szállítással foglalkozó céget ,Pl zöldség szállítás stb amit ellehet végezni egy b-kategóriás jogsival ,lehet e ezzel keresni 100 on felül ? vannak olyan cégek ahol biztosítanak céges autót ? üzem anyagot ? vagy ilyen megse forduljon a fejembe ? kb a semmiből kéne elkezdenem dolgozni.

2012. ápr. 23. 15:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Egy komolyabb cég állja az üzemanyagot meg a céges autót. Persze az ilyen munkahelyet is meg kell találni.

A probléma, hogy manapság bárminek tanulsz, nehéz elhelyezkedni. Hiába mondják, hogy orvosnak vagy mérnöknek éri meg a legjobban. Jövőben mérnökként végzek és fogalmam sincs, hogy hova is mehetnék. A legtöbb helyre tapasztalatot kérnek, ahol meg nem ott már állnak kb 100-an a sorban. Szóval lesz jogsid, de ha nem vagy aktív sofőr, vagy nincs régiséged ami a vezetést illeti, nehezen fognak alkalmazni. Friss sofőröket beintézik a rokonok vagy a pénz. De ne add fel...legyen ez a következő célod és küzdj érte.

2012. ápr. 23. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!