Vajon mit ajánlanátok?
Az a helyzet hogy régóta vannak szorongásaim, gátlásosságaim és régóta is foglalkozom ilyen dolgokkal, a lélekkel, emberi kapcsolatok folyamataival működésével, miért miért hogy alakulhat úgy ahogy....
Kérdésem az lenne hogy igy mit ajánlanátok nekem tovább tanulás szempontjából milyen szakot. A pszichológia érdekel, de nem tudom mennyire bírnám kezelni a betegeket. A pszichiáterség sz.tem kicsit kemény nekem...
Az az igazság hogy nagyon érdekelnek és foglalkoztatnak a problémák, és azoknak a megoldási lehetőségeinek a feltárása, viszonylag nyitottnak érzem magam úgy értve hogy könnyen azonosulok másokkal, empatikus vagyok ( sajnos ezt a társas kapcsolataimba nem nagyon tudom felszínre hozni, pl. amikor csak úgy lazulni kéne stb... de egy ilyen komolyabb témában jobban megtudom mutatni az együttérzésemet).... A lényeg hogy ilyen beállítottsággal és "hajlammal" mit ajánlanátok? mit gondoltok róla?
Előre is köszönöm és bocs a hosszúságért.
Ha mindenképp ilyesmire vágysz, hogy másokon segíts, akkor tényleg ilyen munkák vannak, valamilyen otthonban esetleg, vagy lehetsz ápolónő...
De ha van más is, amit szívesen csinálnál, máshoz is értesz, akkor a helyedben elvégeznék valamilyen egyetemet, és mellette ezt is lehet részmunkaidőben esetleg, persze ez csak egy ötlet, de ki tudja, írtad, hogy szorongásaid vannak, gátlásos vagy, lehet pár év múlva rájössz, hogy rosszat tesz neked, ha szintén szorongó emberekkel veszed körül magad, és addigra legalább lenne valamilyen végzettséged. De ez csak akkor jó megoldás, ha más is van, amit szívesen csinálnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!