Mennyit keres egy pszichológus? Jól meg lehet belőle élni?
Csak nehogy az egyetemi évek alatt neked legen szükséged pszichológusra.. :)
Régen én is ez akartam lenni, de inkább jogra jöttem.. Hát nem tudom.. Neked lehet lesz munkád, de nekem nem valószínű :S
Szia!
Nekem van pszichológus ismerősöm, és jah, lehet anynit keresni vele...ha van elég tőkéd ahhoz h kapásból kialakíts egy magán praxist....
egyébként szokásos közalkalmazotti fizetés....ami kezdőfizetés esetén = rezsi+kaja kombó kifizetésére (késöbb sem emelkedik vmi húdenagyon :S)
(persze más szempontból nagyon is jó, ha érdekel a dolog, de ha jól értelmeztem, az anyagiakra kérdeztél)
én pszichológushallgató vagyok, nekünk azt mondták, h az biztos, h mire az ember odáig eljut, h magánrendelőt nyisson, abban 2-3 jobb autó ára benne lesz, nem lehet másképp megúszni (önismeret, módszerspecifikus képzések, stb mind egyénileg, saját zsebből kell finanszírozni)
szerintem minden szakmára érvényes, h emberfüggő a dolog, aki tiplizik, csinálja, tanul, képzi magát, lelkiismeretes, az jó szakember lesz, népszerű lesz-> lesz munkája -> lesz pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!