Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyit keres egy pszichológus...

Mennyit keres egy pszichológus? Jól meg lehet belőle élni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 16:30
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Egy kezelés 6-12 ezer forint!! És egy embernek egy kezelés marhára nem elég :) És nem csak egy páciense van. Szal nagyon pénzesek. Legalábbis aki magánpszichológus. Aki csak ilyen kórházi, hát az sztem nem olyan sokat keres, de megélni meg lehet belőle.
2009. jún. 20. 16:53
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Csak nehogy az egyetemi évek alatt neked legen szükséged pszichológusra.. :)

Régen én is ez akartam lenni, de inkább jogra jöttem.. Hát nem tudom.. Neked lehet lesz munkád, de nekem nem valószínű :S

2009. jún. 20. 17:26
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Persze 6 -12 ezer ,ha van egy magánpraxisod , megfelelő betegállománnyal. De ha nincs ember aki ismer akkor az nem megy, arról nem is beszélve,hogy pl egy Csernus doki kér 8 ezret egy kezelésért , akkor egy mezei vidéken élő kezdő pszichológus örül ,ha 3-mat kap és örül ,ha 3 betege van egy nap. Magánpraxisnál plusz legalább havi 50 ezer a rendelő bérlése, plusz a rezsi, kamara díj stb. Ja és vállalkozó tehát ez ugyanúgy adózott jövedelem. Egy magán pszichológusnak annyi esélye van az elindulásra,mint egy magán ügyvédnek, és pont ugyanolyan feltételekkel.
2009. jún. 20. 17:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem van pszichológus ismerősöm, és jah, lehet anynit keresni vele...ha van elég tőkéd ahhoz h kapásból kialakíts egy magán praxist....

egyébként szokásos közalkalmazotti fizetés....ami kezdőfizetés esetén = rezsi+kaja kombó kifizetésére (késöbb sem emelkedik vmi húdenagyon :S)

(persze más szempontból nagyon is jó, ha érdekel a dolog, de ha jól értelmeztem, az anyagiakra kérdeztél)

2009. jún. 20. 21:04
 5/8 A kérdező kommentje:
nem csak anyagi szempontból érdekel a dolog, de hát ez is egy lényeges szempont.
2009. jún. 21. 14:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

én pszichológushallgató vagyok, nekünk azt mondták, h az biztos, h mire az ember odáig eljut, h magánrendelőt nyisson, abban 2-3 jobb autó ára benne lesz, nem lehet másképp megúszni (önismeret, módszerspecifikus képzések, stb mind egyénileg, saját zsebből kell finanszírozni)

szerintem minden szakmára érvényes, h emberfüggő a dolog, aki tiplizik, csinálja, tanul, képzi magát, lelkiismeretes, az jó szakember lesz, népszerű lesz-> lesz munkája -> lesz pénze.

2010. febr. 2. 20:09
 7/8 anonim válasza:
92%
Én pszichológus vagyok. Falun, egy kezelés pl. 30 perc akkor az 3000 ft. Mindig a perchez adok 2 nullát ha még van kérdésed nyugottan írj!!
2015. febr. 22. 11:12
 8/8 anonim válasza:
75%
én meg tanyán vagyok piszológus
2018. júl. 5. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!