Diákhitel 2-vel nem kapok pénzt a kezembe?
Figyelt kérdés
Azok vehetik ezt igénybe, akik részben v. teljes önköltséges hallgatóként tanulnak tovább.
A pénzt az intézményhez utalják át. Oké ebből levonják a tandíjat.
Akkor én hogyan fogok pénzhez jutni,miből utazom haza, miből fogok étkezni!
2012. ápr. 19. 13:15
1/7 anonim válasza:
A Diákhitel 2, azzal a céllal jött létre, hogy a tandíjat finanszírozni tudd belőle, minden mást vagy magad fizeted, vagy pedig Diákhitel 1, amit nem nagyon érdemes felvenni, mert nagyon sokáig fogod utána még fizetni.
2/7 kapo1588 válasza:
mind a két diákhitelt nagyon sokáig fizeted:)
a kettő van a tandíjra 2 % kamattal
az egy van a megélhetésre jelenleg 8 % kamattal
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm így már érthető.
Amennyiben költségtérítésesre vesznek csak fel, akkor sajnos a tandíjat a diákhitel 2-ből tudom csak fedezni.
2012. ápr. 20. 09:38
4/7 A kérdező kommentje:
A vége lemaradt.
Nyáron dolgozni fogok és megpróbálok minél több pénzt szerezni, hogy a kolest, kajámat, hazautazásomat is megoldjam.
2012. ápr. 20. 09:41
5/7 anonim válasza:
Az első vagyok, na az jó dolog, de akkor ezek szerint bevállalod a diákhitel 2-t. Megkérdezhetem, hogy milyen szak? : )
6/7 A kérdező kommentje:
Gépészmérnök és 350.000,-Ft/év.
Remélem ezzel el tudok majd helyezkedni és visszatudom fizetni.
2012. ápr. 23. 11:15
7/7 kapo1588 válasza:
azért az húzós.. 700 egy év legalább számolj 5-6 évvel:( nem irigyellek. De ha elvégzed nyugi nettó 200 fölött kezdesz minimum! csak kitartás kell hozzá! mennyi állami hely van és mennyi fizetős?melyik suliba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!