Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Cukrászathoz kapcsolódó fősuli?

Cukrászathoz kapcsolódó fősuli?

Figyelt kérdés
Pék-cukrásznak tanulok. Gondoltam, hogy jelentkezek majd egy főiskolára, de nem tudom, hogy milyen szakra jelentkezzek. Olyasmit szeretnék, ami ehhez kapcsolódik. Tudna adni nekem valaki tanácsot?

2012. ápr. 17. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
esetleg valami kereskedelmi fősuli?
2012. ápr. 17. 22:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is valami ilyesmire gondoltam, mivel konkrétan cukrász fősulit nem találtam. :)Köszönöm a választ.
2012. ápr. 18. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

szerintem ez még létező szak, felvin nézz utána, nekem mondjuk picit ködös, hogy mik a vendéglátás szakirányok, de gyakorlatilag a mi cukrász tanáraink itt végeztek (nem tudom milyen szakirányon)

amúgy ha jó vagy kémiából, bioszból, fizikából, matekból akkor gondolkozhatsz egy élelmiszermérnökin, ez elég közel áll, de akár egy vegyészmérnökin is

2012. ápr. 19. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is az élelmiszermérnökit ajánlanám. Tanán ez áll legközelebb hozzá.
2012. máj. 7. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:

csak (túl) sokan mondják, hogy ha már élelmiszermérnökin gondolkozik vki, akkor annyi erővel legyen már bio- vagy vegyészmérnök

nem igazán értem, laikus vagyok (és szerintem a fenti vélemény többi állítója is), de úgy gondolom, hogy az ételekről egy élelmiszermérnök fog jóval többet tudni, mint egy bio- vagy vegyészmérnök, nem?

2012. máj. 7. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!