Imádom az állatokat és szeretnék valami ehhez kapcsolódó szakon továbbtanulni majd, de nincsen semmi elővégzettségem, vagyis én most vendéglátást tanulok. Mit javasoltok?
Szia!
Hasonló érdeklődésű vagyok, és én is végül a kutyakozmetikázás mellett döntöttem! Viszonylag hamar el lehet végezni (3 hónap, ami a többi okj képzéshez mérten nem rossz), és nekem sikerült rögtön elhelyezkednem, tehát csak jót tudok mondani róla! Ha ez az irány érdekel, ajánlom ezt a helyet: [link] Én is itt tanultam, és nagyon szerettem, jó sok kutya fordul meg, van lehetőség a gyakorlásra és kb. az összes fajtát megismered. Ha továbbtanulsz(mint én is jövőre), akkoris érdemes sztem megszerezni a végzettséget, mert legalább kipróbálhatod magad, hogy hogy tudsz bánni az állatokkal és jól lehet vele keresni(pláne külföldön). Ha egyetemet szeretnél végezni, én a zoológiát ajánlanám vagy az állatorvosit, bár az utóbbi komoly elkötelezettség, hiszen 5,5 év képzés, és ezalatt nem nagyon tudsz dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!