Beadtam a jelentkezésem bioszból emelt szintű érettségire. De nem tanultam emelt szinten a bioszt. Van valami ilyesmi törvény, hogy előtte akkor osztályozóvizsgát kell tennem?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 11:52
3/9 anonim válasza:
Miért szívatta meg magát, elárulnád? Én sem tanultam bioszt emelt szinten suliban, mégis leérettségiztem belőle.
4/9 anonim válasza:
Nem kell fakultálni belőle, és ha már elfogadták a jelentkezésedet, akkor nincs benne hiba. Most már csak tanulni kell.
5/9 anonim válasza:
hát azért szivatta meg magát, mert ha középszinten tanulta, akkor azzal kitörölheti, mert emelt szinten sokkal komolyabb dolgokat kérdeznek.
erről ennyit. húzd le magad
6/9 anonim válasza:
Nem foglak lepontozni, mert ilyen válasszal és 46 %-al csak azért vagy itt, hogy megdöntsd a rekordot, kinek a legkevesebb a %-a :) örülök, hogy ennyire ráérsz, de a munkanélküliek már csak ilyenek...
Kérdező, első válaszoló vagyok. Mint mondtam nincs semmi akadálya, hogy leérettségizz bioszból emelt szinten.
7/9 anonim válasza:
honnan veszed hogy munkanélküli vagyok te senki?
9/9 anonim válasza:
Huhuuuuu...
Fight van, emberek, pattogatott kukoricát ide nekem, gyorsan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!