Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehet földrjaz érettségivel...

Lehet földrjaz érettségivel egészségügyi iskolába jelentkezni?

Figyelt kérdés
Ebben az évben földrajzból érettségizek, de rájöttem, hogy szeretnék az egészségügyben elhelyezkedni. Csak szerintem rosszul választottam választott érettségi tárgyat. De már nem tudom a bioszt is felvenni. :S Lehet így felvételizni egészségügyi okj-s vagy fősulira?

2012. ápr. 16. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:
okj-s képzésre lehet és fősulira is például ilyen szakra mint egészségügyi szervező,de ápoló szülésznő stb. már nem.(amúgy ezek felvi-n nagyon szépen le vannak írva...:) ha ilyen irányba akarsz tanulni jövőre érettségizz le bioszból (ha jól értelmeztem ez egy előrehozott földrajz érettségi lenne,és ha az akkor nincs semmi ha nem csinálod meg most)
2012. ápr. 16. 22:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Következő érettségi vizsgaidőszakban tegyél vizsgát

bioszból

2016. jún. 12. 21:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Már leadtad a jelentkezést, ezen nem tudsz változtatni (csak érettségi után)
2016. jún. 12. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!