Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Földrajz érettségivel tovább...

Földrajz érettségivel tovább lehet tanulni?

Figyelt kérdés
Kérdezném hogy szerintetek tovább tudnék e tanulni valahol egyetemen pl?Mert azt hallottam inkább a műszakiból(fizika stb)van hiány,és abból kevesebb lesz a fizetős.

2012. márc. 22. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
igen, tovább lehet tanulni vele. Nem véletlen, h a TTK-s szakok keretét művítették, mert ezekben van a jövő (pl. biosz, föci stb)
2012. márc. 22. 22:39
 2/8 anonim ***** válasza:
háát azért nemnagyon mondanám h a földrajz/földes szakokban van a jövő. az ilyen végzettségű ismerőseim nemigen találtak munkát.
2012. márc. 22. 23:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Földrajzban jövő? Te nagyon nem vagy képben. Földrajzot csak akkor próbáld meg, ha tuti munkanélküli akarsz lenni. Nem is értem az állam miért támogatja annyira ezeket a szakokat, inkább be kéne szüntetni. Speciel földrajzon 20 végzős évente bőven elég lenne.
2012. márc. 23. 11:25
 4/8 anonim ***** válasza:
44%
Nem is konkrétan a földrajzra írtam, hanem a természettudományos tárgyakra. Mellesleg itt csak az nem akar elhelyezkedni, aki nem akar. Sok föcis ismerősöm van, akik még nem is végeztek, de már tudnának menni vhova dolgozni. Meg földrajzon belül is sok félét lehet tanulni, és lehet eltérés, hogy melyik keresett és melyik nem.
2012. márc. 23. 13:07
 5/8 A kérdező kommentje:
bakker..azért remélem lesz valami
2012. márc. 23. 14:49
 6/8 anonim ***** válasza:
hát szerencsés ismerőseid vannak. én most kezdtem a mesterszak után egy okj-t mert a meterológusi diplomámmal kitörölhetem még Pesten is sajnos...
2012. márc. 23. 17:02
 7/8 anonim ***** válasza:

"Nem is konkrétan a földrajzra írtam, hanem a természettudományos tárgyakra. Mellesleg itt csak az nem akar elhelyezkedni, aki nem akar. Sok föcis ismerősöm van, akik még nem is végeztek, de már tudnának menni vhova dolgozni. Meg földrajzon belül is sok félét lehet tanulni, és lehet eltérés, hogy melyik keresett és melyik nem."

Harmadik válaszoló vagyok. Ez esetben lenne néhány kérdésem. Milyen munkakörben dolgoznak (dolgoznának) ezek a földrajzosok? Mert merem állítani, hogy nem geográfusként. Most elhelyezkedés szempontjából ilyen Mekit meg Burger Kinget ne vegyük számításba, mert ezeken a helyeken tényleg bárki el tud helyezkedni, de nem hiszem, hogy ez a friss diplomások vágyálma. Az írásod alapján szerintem te még életben nem próbáltál földrajz diplomával munkát keresni az tuti. Milyen természettudományos tárgyakra gondolsz?

Földrajz, Környezettan semmit nem érnek

Biosz, Kémia, ha nagyon penge vagy talán

Fizika, el sem indulnak a szakok mert nincs jelentkező

Informatika, ha nagyon vágod az tényleg jó lehet

Ja, ha van jó ismerősöd, akkor semmi sem nehéz...úgy bárkinek megy.

2012. márc. 23. 17:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne menj földrajzra, eszedbe ne jusson.Én voltam olyan hülye, és végigcsináltam, de tanulj az én hibámból!A legjobbat akarom neked, őszintén, ismeretlenül is.NE MENJ ODA!
2012. márc. 30. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!