Földrajz érettségivel tovább lehet tanulni?
"Nem is konkrétan a földrajzra írtam, hanem a természettudományos tárgyakra. Mellesleg itt csak az nem akar elhelyezkedni, aki nem akar. Sok föcis ismerősöm van, akik még nem is végeztek, de már tudnának menni vhova dolgozni. Meg földrajzon belül is sok félét lehet tanulni, és lehet eltérés, hogy melyik keresett és melyik nem."
Harmadik válaszoló vagyok. Ez esetben lenne néhány kérdésem. Milyen munkakörben dolgoznak (dolgoznának) ezek a földrajzosok? Mert merem állítani, hogy nem geográfusként. Most elhelyezkedés szempontjából ilyen Mekit meg Burger Kinget ne vegyük számításba, mert ezeken a helyeken tényleg bárki el tud helyezkedni, de nem hiszem, hogy ez a friss diplomások vágyálma. Az írásod alapján szerintem te még életben nem próbáltál földrajz diplomával munkát keresni az tuti. Milyen természettudományos tárgyakra gondolsz?
Földrajz, Környezettan semmit nem érnek
Biosz, Kémia, ha nagyon penge vagy talán
Fizika, el sem indulnak a szakok mert nincs jelentkező
Informatika, ha nagyon vágod az tényleg jó lehet
Ja, ha van jó ismerősöd, akkor semmi sem nehéz...úgy bárkinek megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!