Szerintetek ez sikerülhet? Lehetséges, hogy én valahogy átiratkozhassak oda?
Szia!
Ha sem Neked, sem a családodnak nem gond az, hogy ilyen messzire fogsz gimiben járni, mindeféleképp próbáld meg! Én is erre a tagozatra jártam, és csak jót tudok mondani róla. Ha mindened az olasz, akkor nem fogsz csalódni, ezt garantálom. Több anyanyelvi lektor van, akik nem tudnak magyarul, így csakis olaszul tudsz velük beszélgetni, ennek segítségével, pedig perfekt lesz az olaszod! A felsőfokú olasz meg sem fog kottyanni! :) A jó hangulatú nyelvórák mellett, nagyon sokat énekeltünk, teljesen megismerhettük az olasz kultúrát, olasz esteket tartottunk, sőt, komoly anyagi támogatás mellett 1 hétig cserediákként ki is mehettünk Olaszországba. Minden évben szerveznek utat a Velencei karneválra is, azok is nagyon jók szoktak lenni. Igaz, hogy pusztán a nyelvvel nem sokat érsz, de azt olyan szinten megtanulod, ahogy a környéken sehol máshol nem. Én mindenképp ajánlom, nem bánod meg ha őket választod! :)
Sok sikert kívánok, ha valamire még kíváncsi vagy ezeken kívül, írj bátran! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!