Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tegyek? Nem tudok dönteni!

Mit tegyek? Nem tudok dönteni!

Figyelt kérdés

11.-es lány vagyok, és nem tudom eldönteni, hova menjek érettségi után.. Illetve nem tudok választani 2 közül: orvosi vagy jog..

Mindkettőhöz fel tudok sorolni pozitív és negatív érveket is. Szerintetek melyiket válasszam?

Esetleg még 3.-nak ott van a pszichológia..

2012. ápr. 6. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért ez a két szak elég távol áll egymástól. Gondolkodj el azon, hogy gyógyítani szeretnél, avagy kiállni esetlegesen bűnös emberek mellett és védeni őket. Természetesen nem ebből állnak ezen szakmák csupán, de csukd be a szemedet és képzeld magad elé az életedet mindkét szakmában. Amelyikben jobban érzed magadat, azt válaszd!
2012. ápr. 6. 18:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Jogász többet keres itthon viszont a magyar jog nem jó külföldre ha ki akarsz menni akkor 1 orvos nagyon jól keres itthon nem éri meg orvosnak lenni.
2012. ápr. 6. 21:58
 3/3 A kérdező kommentje:
én eléggé a jogász felé hajlok..
2012. ápr. 7. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!