Reál beállítottságú vagyok milyen szakra menjek?
Figyelt kérdés
Reál beállítottságú vagyok és fogalmam sincs milyen munka amit így érdemes lenne majd a későbbiekben tanulnom ... ti mit gondoltok?2012. ápr. 4. 15:44
1/7 anonim válasza:
Szerencsés vagy, a reálosok ugyanis nagyon jó helyzetben vannak. Mindenképpen valamilyen mérnök, gépész- vagy villamosmérnök például. Nagyon keresettek és nagyon jól meg is fizetik őket. Utóbbit onnan tudom, hogy apukám villamosmérnök ;)
2/7 A kérdező kommentje:
És ha megengeded lenne egy kicsit pofátlan kérdésem (de ha már úgyis név nélkül vagyunk) mennyit keres vele apud egy hónapban? :)
2012. ápr. 4. 19:48
3/7 anonim válasza:
Megkérdezheted nyugodtan, 400ezret hoz haza kb :)
4/7 anonim válasza:
nem akarok szemétkedni, de ha a pénz érdekel, akkor felejtsd el a mérnök szakokat :)
azt sem tudod szinte h mit tanul/mit csinál egy ilyen mérnök és egyből a fizetést kérdezed...
5/7 A kérdező kommentje:
Miből gondolod,hogy nem tudom?
2012. ápr. 5. 08:30
6/7 anonim válasza:
mert szinte senki sem tudja, aki nem tanul/tanult annak. :) (vagy el nem magyarázták neki olyanok, akik annak tanultak/tanulnak)
nagyon nagy tévhitek vannak ezzel kapcsolatban.
ez írja le legjobban a dolgokat:)
7/7 anonim válasza:
reálon belül mi érdekel jobban? matek fizika, vagy inkább kémia, vagy biosz? Ha matek-fizika jól megy, akkor válassz mérnöki szakot. A helyedben az egytemeek honlpaján v egyéb helyeken keresnék leírásokat, hogy pontosan mit-hol tanítanak, mit lehet ezzel majd dolgozni, satöbbi. Akkor látni fogod, hogy érdekel-e vagy sem. Ha a jó fizetés motivál, akkor villamosmérnök, informatika, gépészmérnök szakot ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!