Miért nem érdekli az osztályomat az informatika?
Figyelt kérdés
Informatikai osztályba járok, rajtam kívül kb. ketten vannak akik tudnak valamit belőle. Tobbikek nem tanulnak, játszanak az órán nem figyelnek oda vagy magolják az informatikát. A tanárral semmi gond sincs. Jól tanít, sokat tud, vicces, humora is van, ha nem értjük akkor többször is elmondja. legutolsó írásbelire pl. én nem tanultam csak annyit amit az órán mondott a tanár és egyesre /nálatok ötös/ megírtam a többiek meg ötösre meg négyesre /nálatok egyes meg kettes/. Pedig nem tartozok az él tanulók közé csak magyarból meg informatikákból vagyok ilyen jó, a többiből hármasos vagyok. meg az, hogy hogyan fognak egyáltalán így leérettségizni infoból?2012. ápr. 3. 17:39
1/8 anonim válasza:
Miből gondolod hogy érettségizni akarnak belőle.
Én biológia tagozatos osztályba jártam, a 28 emberből végül 4-en érettségiztünk belőle...
2/8 anonim válasza:
Nem szerethet mindenki mindent, nem érdekelhet mindenkit minden. Inkább az a kérdés, miért jelentkeztek az osztálytársaid informatikai osztályba :O Lehet, hogy ez tűnt a legkönnyebbnek?
3/8 A kérdező kommentje:
Első: azért fognak érettségizni belőle, mert informatikai szakközép iskolába járnak.
második: szerintem is azért választották ezt mert könnyebbnek tűnt.
2012. ápr. 3. 17:50
4/8 A kérdező kommentje:
muszáj belőle érettségizniük.
2012. ápr. 3. 17:51
5/8 A kérdező kommentje:
de azért kicsit oda figyelhetnének, mert tényleg olyanokat veszünk amik nagyon érdekesek
2012. ápr. 3. 17:53
6/8 anonim válasza:
Én meg egészségügyibe jártam, de az évfolyamból (tehát kb. 70-80 ember) max. 5-en ha egészségügyis témából érettségiztek, szóval ez nem jelent semmit.
7/8 anonim válasza:
közgazdasági szakközépbe járok, és nálunk se mindenki érettségizik közgázból...
8/8 anonim válasza:
melyik suliba jársz te ahol ilyen jó tanárok vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!