Mit tudtok a vámügyintéző szakképzésről?
Üdv! Szeretnék elkezdeni egy szakmát tanulni. Már jelentkeztem egy iskolába egy teljesen másik szakmacsoportba, és ott úgy írták, hogy "jelenleg úgy tűnik, hogy eltudjuk indítani az adott szakmát", nos, nekem ez azt sugallja, hogy be kell biztosítani magam egy másikkal, hogy nehogy megint(!) lecsússzak a tanévkezdésről.
Ezt a vámügyintéző képzést néztem ki (a link legalul lesz). Sokat nem tudok róla, de valahogy mindig is irigykedtem azokra, akik vámos egyenruhában intézkedtek (nekem ez olyan, mint másnak a rendőrség), viszont tartok tőle, hogy milyen is lesz....
Gondolom az nem kérdés, hogy rengeteg száraz anyagot tanul az ember, számításokat, törvényeket, ezzel még talán nincs is gond. (javítsatok ki, ha tévednék) Viszont az már kérdésem lenne, hogy ha ezt elvégzem, most ezzel végül is milyen munkát kapnék a vámon belül? Mert ha irodai munka, aktatologatás lenne, abba belebolondulnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!