Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Miért szólják le a gazdasági...

Miért szólják le a gazdasági szakokat?

Figyelt kérdés

Miért nézik le a gazdasági szakokat, ha pl eszerint a diagram szerint is a második legjobb átlagkereset tartozik hozzá az informatikus után? Még a műszaki is utána van, ami meglep. A felvi aktuális kutatása. Én most épp egy gazdasági szakon vagyok, és sokszor hallom, hogy úgyse lesz munkám, normális keresetem, mert izé meg bigyó.

[link]

2012. ápr. 1. 00:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de valószínűleg az keres jól vele, aki talál munkát. Viszont a végzettek kisebb része talál jó melót, mint pl. a műszakiak.
2012. ápr. 1. 00:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Lesz munkád is és nagyon jó kereseted is, csak van rá esély, hogy sokkal kevésbé hasznos dolgokat fogsz majd csinálni, mint egy infós, műszakis, vagy matematikus és ennek ellenére fogsz legalább annyi pénzt kapni, mint ők. Én inkább ebben látom az ellenségeskedés okát.
2012. ápr. 1. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!