Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kémiából vagy biológiából...

Kémiából vagy biológiából könnyebb az emelt szintű érettségi?

Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 21:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Relatív. A többség talán a kémiát mondaná, mert azért az be van határolva, ott nincs olyan, hogy nem számítottál erre vagy arra. Viszont a számítás több. Tehát ha az a rész nem megy, akkor ne azt válaszd.

A biosz az olyan, hogy ott minden kell, ráadásul nem is a lexikális tudás a lényeg, hanem hogy gyakorlatban tudod e alkalmazni az elméleti tudást. Na ott viszont elég gyakran előfordulnak olyanok, hogy nem számítottak a kérdésre, a feladatra vagy a témára. Viszont nincs számítás (csak genetika), tehát ha szépen szorgalmasan tanulsz és feladatokat csinálsz, akkor elég jól meg lehet írni.

2012. márc. 30. 22:17
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előző válaszolóval. Én egészen az őszi időszakig úgy voltam, hogy bioszból emeltezek, mert akkor az jobban ment. De aztán belenéztem pár érettségibe és nagoyn rosszak voltak, pedig alapból is természetudományos tagozaton voltam, tehát akkoriban nekem már újat nem tudtak tanítani. Így a kémiát választottam a tavaszi időszakra tavaly, de nem bántam meg. Tény, hogy majdnem az összes feladatot megcsináltam az Ötösöm lesz kémiából c. kötetből, de sikerült úgy az érettségim (83 %) ahogy akartam.
2012. márc. 30. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!