Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van valaki andragógia alapszakon?

Van valaki andragógia alapszakon?

Figyelt kérdés
Vélemények, tapasztalatok, elhelyezkedés stb.

2012. márc. 25. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Hát kedves kérdező, én laktam olyan kollégiumban, ahol főleg andragógusok laktak. Kijelenthetem, hogy az andragógust azóta nem tekintem egyetemistának, mert állat módjára viselkedtek, ostobák és primitívek voltak, és semmit sem tanultak.
2012. márc. 25. 13:12
 2/5 anonim ***** válasza:
utolsonak:ostoba es primitiv csak te lehetsz, te milyen szakos vagy? északos? elsö felevben sokan kiesnek, todod mi olyat tanulunk:mint ältalänos lelektan,kb 500 oldalas könyv,majd fejlödeslelektan ugyanannyi oldalas könyv, nevelestörtenet,neveleslelektan, oktatäselmelet,.....igen...tök buli,nem is kell rä tanulni,beleszäll az agyunkba! a viszont halläsra!
2012. máj. 3. 18:22
 3/5 anonim válasza:

Nem értek egyet a legelső válaszolóval.:)

Mégpedig azért nem, mert általánosítani nem lehet.

Mindenhol akadnak bunkók, de ők előbb-utóbb ki is esnek. Én most fejezem be az első évem andragógia szakon, nekem tetszik, érdekel.

Elsősorban annak ajánlott, aki szeret(ne) emberekkel foglalkozni, jól tud velük bánni, nagy empátiával és toleranciával rendelkezik.

Amikor meg mondják, hogy könnyű, büfészak...Én erre csak azt tudom mondani: minden relatív.

Akit érdekel a pedagógia, pszichológia, filozófia, annak valószínűleg könnyű lesz.

2012. jún. 14. 13:54
 4/5 anonim ***** válasza:

A második válaszoló remekül leírja, hogy az első mire gondolt :D

Kedves 3., kevés a céltudatos ember ilyen szakokon, te lehetsz az üdítő kivétel.

Egyébként ismerősi körömből aki ide ment, az pontosan tudta, hogy nem egy komoly szak, és bulizhat mellette mint állat. Én biza nem ajánlom.

2012. szept. 3. 06:31
 5/5 anonim válasza:

Lehetséges, hogy üdítő kivétel vagyok,nem tudom. :))

Nálunk is sok a komolytalan ember, aki nem veszi az egészet komolyan, de semmilyen esetben sem általánosíthatunk.

2012. szept. 3. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!