Van valaki andragógia alapszakon?
Nem értek egyet a legelső válaszolóval.:)
Mégpedig azért nem, mert általánosítani nem lehet.
Mindenhol akadnak bunkók, de ők előbb-utóbb ki is esnek. Én most fejezem be az első évem andragógia szakon, nekem tetszik, érdekel.
Elsősorban annak ajánlott, aki szeret(ne) emberekkel foglalkozni, jól tud velük bánni, nagy empátiával és toleranciával rendelkezik.
Amikor meg mondják, hogy könnyű, büfészak...Én erre csak azt tudom mondani: minden relatív.
Akit érdekel a pedagógia, pszichológia, filozófia, annak valószínűleg könnyű lesz.
A második válaszoló remekül leírja, hogy az első mire gondolt :D
Kedves 3., kevés a céltudatos ember ilyen szakokon, te lehetsz az üdítő kivétel.
Egyébként ismerősi körömből aki ide ment, az pontosan tudta, hogy nem egy komoly szak, és bulizhat mellette mint állat. Én biza nem ajánlom.
Lehetséges, hogy üdítő kivétel vagyok,nem tudom. :))
Nálunk is sok a komolytalan ember, aki nem veszi az egészet komolyan, de semmilyen esetben sem általánosíthatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!