Közlekedésmérnöki vagy andragógia szak?
Egyiket sem. Ha szakoktató szeretnél lenni miért nem SZAKOKTATÓI szakot választasz? Ez kb. olyan mintha megkérdeznéd, hogyha szakács akarsz lenni, melyiket szakmát válaszd: hegesztő vagy ács?
". Az andragógia nem diploma, még nem is wc papír, hanem konkrétan szar, értéktelen tehetségtelen, lusta embereknek."
Te is egy nagy "értelmiség" lehetsz.
(nem, nem vagyok bölcsész).
Köszönöm a válaszokat. Létezik olyan szak, hogy szakoktatói?
Én nem nevezném magam lustának, azt hiszem az, hogy 15 év alatt 6 alkalommal is kitüntettek kiváló, emberséges nemzetközi vezető jegyvizsgálói munkámért, az nem lustaság, pláne úgy hogy évente kapok 1 új felvételest, akit oktatnom kell.
Igen, linkeltem is a szakoktatót de ahhoz kell egy szakma.
"Persze a lusta disznóknak jó. Addig sem kell dolgozni, amíg erre a rakat trágyára járnak.
"
Amennyiben az agyonistenített műszaki szakok hallgatói is ezeket csinálnák (CSINÁLJÁK) akkor kijelenthető, hogy azok sem érnek semmit?
Kedves kérdező. bocsánat, én nem is mondtam és nem is feltételeztem azt, hogy te lusta vagy, csak jeleztem feléd, hogy normális magára akár egy kicsit is adó ember nem megy andragógusnak.
Kedves andragógia fan hozzászóló, van ám egy kis különbség a műszaki képzések és az andragógia között. Andragógián ezek a lusta marhák szinte mind kapnak diplomát, egy olyan diplomát, amit nem ér SEMMIT! Műszaki képzésen a bulizós lébecolós társaságnak, akik megjegyzem még így is fényévekkel kulturáltabbak, mint egy átlag andragógus, soha nem lesz diplomája. Ott az kap diplomát, aki megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!