Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az emberek miért 30 évesen...

Az emberek miért 30 évesen jönnek rá, hogy jobb lett volna tanulniuk fiatalabb korukban?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és látom a korosztályomnál, hogy kevesen veszik komolyan a dolgukat, és nem tudnak időt szakítani a tanulásra, inkább mással foglalkoznak. Később meg felvetődik bennük a kérdés, hogy miért nem tanultak.
2009. jún. 14. 07:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Még valami: nem azokról írok, akiknek nincs meg a kellő anyagi hátterük, meg akiknek pl. beteg szülőt kell ápolni.

Ellenben azokról, akik 18 évesen szülnek, sokkal inkább.

2009. jún. 14. 09:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Tudod, nem mindig működik úgy az élet, ahogy kéne... Vannak az embernek rosszabb periódusai. Lehet, hogy valakinek a kamaszos dac a rosszabb periódusa. Lehet valaki befolyásolható, akivel elhitetik, hogy nem kell tanulni, mert az csak fölösleges hülyeség. Van, aki halálosan szerelmes lesz és gyereket szül 18 évesen.

Soha nem ítélj el senkit ilyenek miatt. Nem tudhatod, mit hoz az élet, teherbe esel-e holnap vagy bekattan-e nálad is az, hogy eleged van ebből a rohadt egyetemből.

Én sem tudom, hogy nem csinálja-e az jobban, aki bulizik és jó kapcsolatokra tesz szert, mint az, aki csak tanul és mást nem csinál. Az utóbbihoz tartozom, és már eléggé mar belülről a dolog. Szóval relax, ne közelíts senkihez előítélettel, amiért nem tanul annyit, mint te. Lehet attól még értékes ember.

Egy szintén meggebedő BME-s az ÉSZK-ról

2009. jún. 15. 01:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Jó, nemvitatkozom tovább... De 100%, hogy nem fogok teherbe esni, ugyanis fiú vagyok...
2009. jún. 15. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!