Lehetek-e vegyészmérnök?
Mindkettőért jár a többlet pont, hogyha emeltezel belőlük, úgyhogy ha jól mennek, akkor szerintem megéri.
Viszont egy emelt is elég hozzá, hogy felvegyenek. (sőt ha minden érettségid jó, még csak közepekkel is be tudsz kerülni, vagy legalábbis még amikor én felvételiztem lehetett, csak legyen mind nagyon jó :D)
Viszont a kémiára készülést kezd el időben, mert nem biztos, hogy be tudod hozni egyből, ha csak az egyetemen látsz hozzá. Akik nem kémia emelttel jönnek, általában első félévben megbuknak a kémiás tárgyakból... vagy ha nem is emelt, de legalább egy erős alaptudás nem árt.
Egyébként biomérnökön nem gondolkoztál? Csak a biológia fakt miatt kérdezem. Nagyjából ugyanaz, mint a vegyészmérnök, az első félévekben teljesen, aztán később jönnek szépen a bioszosabb tárgyak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!