Tyrion97 kérdése:
ELTE-s Kémia BSc-s diplomával mehetek gyógyszerész MSc-re a SOTE-ra?
Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 17:11
11/12 anonim válasza:
mondjuk jo helyen kell lenni jo helyen és jo dolgot kutatni, akkor azt mondom, meglehet :D honnan veszed ezt amugy? csak mert pont nemrég volt egy összefoglalo egy cikkben (megprobálom elökeresni) hogy ki hol végzett, mennyi idöbe telt elhelyezkedni, és mennyit kap. azért ennyi sehol nem volt, föleg frissen végzetteknél.. az orvosra is azt mondanád, tandijuk alapján + a munka fontossága miatt, h biztos sokat keres, aztán nézd meg... bezzeg a politikusok, meg néhány sportolo... a sport hobbi, könyörgöm. nekem ez sok, de lehet én vagyok maradi. de bezzeg régen azért bunda se volt amig nem lett ez is üzlet. a politikusok meg? egyik lopja a kisdoktorit, másik le se államvizsgázott de azt hazudja diplomás, ls milliokat visznek haza. néha tévedésböl, és ha nem buknának le, biztos nem kérnének elnézést sem. undorito világ ez, ahol nem azt fizetik meg aki tényleg dolgozik, sokan pedig álomvilágban élnek. bezzeg ha a traktor nem indul, neked sincs mit enni, de parasztozzák azt aki tényleg, keményen megdolgozik. én öket sokkal jobban megbecsülöm, sajnálom, ez a véleményem. bocsi a kirohanásért, azért sok szerencsét, ha még az egyetem alatt be tudsz valahova furakodni, ugy van esély jobb helyekre, ez a tanácsom igy a végére.
12/12 A kérdező kommentje:
Az egyik szaktársamnak az ismerőse gyógyszerkutató, és ő mondta a srácnak, aki pedig mondta nekem :)
2012. márc. 25. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!