SOTE gyógyszerész szakáról vélemény?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 15:55
2/4 A kérdező kommentje:
Tanárok, légkör, nehézség, ösztöndíj, kollégium.. előre is kösz a válaszokat!
2010. ápr. 9. 16:11
3/4 anonim válasza:
Tanárok nagyon vegyesek, vannak nagyon rendesek, empatikusak, de vannak borzasztó bunkók is. A légkör jó, a társaság is. Baromi nehéz, itt rendesen kell tanulnod, ha bent akarsz maradni. Kollégiumról nem tudok mit mondani.
4/4 anonim válasza:
Koliban lakom, most fogják eladni az összeset és épül egy új, böszme a Márton és Lenhossék utca között.
Az egyetemet ajánlom, a közeg király, a társaság is, ha jól tanulsz, a tanárok is úgy állnak hozzád. Ne higgy senkinek, aki ezt, vagy azt mond a tanárokról, bár tényleg van pár nehéz eset, még nekem is, pedig engem szeretnek, mert eredményes vagyok... :-S A képzéssel kifejezetten elégedett vagyok, bár van 1-2 tárgy, ahol rosszul van elosztva a hangsúly, és ez bántó... (Minek tanulunk 3 félév szervetlen analitikát, felesleges, nem használjuk, tanulnánk helyette több klinikai ismeretet...)
A technológiát elég gyengén oktatják, pedig fontos lenne (bár mindent meg lehet tanulni...), de ha gyáron gondolkodsz, ott úgyis betanítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!