Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy osszam be a napomat hogy...

Hogy osszam be a napomat hogy mindenre jusson időm?

Figyelt kérdés

23-án fogok érettségizni,és még elég sok ételt át kell vennem.Eltervezem a napomat,de valahogy sosem tudom teljesíteni a napi tételszámot.

Van valami jó tanácsotok ezzel kapcsolatban?

2009. jún. 13. 15:10
 1/3 A kérdező kommentje:

Bocsi tételt

Ti hogy osszátok be az időtöket?

2009. jún. 13. 17:25
 2/3 anonim válasza:
Tudom, hogy nehéz, mert én is nemsokára érettségizni fogok, de muszáj fontossági sorrendet csinálni. Gondolom azért nem teljesíted a napi tételszámodat, mert mást csinálsz helyette. :) Kapcsolj ki minden tv-t és számítógépet, hogy még csak véletlenül se ess kísértésbe egy jó műsör láttán, és megfelelő időközönkétn tarts pihenőket. Nekem ez vált be leginkább, ugyanis én rájöttem, hogy 1,5 óránál tovább nem tudok tanulni. Ezért ilyenkor kiviszem a kutyát sétálni, vagy főzők egy teát stb. Ha pedig elérted a napi kitűzött célt, jutalmazd meg magad valahogy. Pl vedd meg azt a fülbevalót, amit régóta kinéztél vagy ilyesmi. :)
2010. márc. 6. 18:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Csinálj feladatlistát, tényleg! Elég egy cetlire felírni az elvégzendő feladatokat. Állíts fontossági sorrendet, és koncentrálj a tervedre. Ha kellően motiválod magad, sikerülni fog! Csak hozzá kell szokni... :D
2010. márc. 6. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!