Nem baj ha nyüszög a tengerimalac?
Figyelt kérdés
Van egy hím albínó tengerimalacom. Nagyon kedves és mindenkihez oda megy. De amikor simogatom furcsa nyüszögő hangot ad ki. Mintha nem érezné jól magát. Egy honlapon megtaláltam a hangot: [link] az 5-ik a " Panaszkodik (fáj)" hangot adja ki, lehet hogy tényleg fáj neki hogy simogatom? Vagy más oka van a nyüszögésnek?2009. jún. 12. 20:18
1/3 anonim válasza:
OFF: Ezt az állatos témakörbe kellett volna tenned!
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom csak elfelejtettem megnézni.
2009. jún. 13. 09:30
3/3 anonim válasza:
Mindig is ezt csinálta vagy ez egy új jelenség? Az egész teste simogatásakor vagy csak egy bizonyos ponton? Nézd meg, hogy nincs-e sérülése a bunda alatt. Az enyém például nem bírja, ha a fenekénél simogatjuk, akkor idegesen ugrál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!