Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » ELTE TTK biológia karáról...

ELTE TTK biológia karáról vélemények?

Figyelt kérdés

2012. márc. 17. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:
30%

-.-"

1. 20 millió ilyen kérdés van már

2. ha ilyen lusta és béna vagy, ne akarj egyetemre menni, főleg ne az egyik legnehezebb szakra a bioszra

3. te leszel a párom

4. biosz csak szegeden, ott a legjobb

2012. márc. 17. 12:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha zavar akkor minek válaszolsz?! DE gyökér vagy te!
2012. márc. 17. 13:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy biológia kar. Természettudományi Kar van és azon belül biológia szak.
2012. márc. 17. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:
jah és még én vagyok a gyökér:D Nem nekem kell felvételiznem, mert én már bent vagyok rég, szóval örülj, hogy építő jellegű választ adtam és köszönd meg szépen, vagy szégyeld össze-vissza magad.
2012. márc. 17. 17:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Már bánom, hogy megtanultam ezt a szar nyelvet (mármint magyart a nyeggébbek kedvéért) és odejöttünk Magyarországra, mert ennyi gyökérrel nem találkoztam életem első 15 évében mint itt. De akkor nyugodj meg nevezzük biológia szaknak.
2012. márc. 18. 11:19
 6/6 anonim válasza:
Az ELTE TTK biológia igen is jó! Én most leszek 2.éves első évben sikerült mindent megcsinálnom elég jó jegyekkel....Aki ennyire oda meg vissza van más intézményeknek ugyanezen szakáért az vagy nem tanult még itt vagy csak mások véleményére alapozik az ELTE-vel kapcsolatban....Igen,azt senki sem mondta,hogy ez a szak itt egyszerű,de ez a szép benne...a mai világban semmi sincs ingyen ....ha diplomát akarsz biológusként (a Bsc csak egy alap érdemes tovább tanulni,ha munkát is akarunk vele találni...) azért is tanulni kell sőt nálunk nem is keveset.....Tény,itt ha nem akarsz már az elején elvérezni már évközbe bele kell taposnod a tanulásba mert mire észreveszed magad vizsgaidőszakban már általában késő....Ha valakit tényleg érdekel a biológia és van affinitása más tantárgyak felé is pl:kémia,matek,fizika akkor miért ne?Én csak ajánlani tudom!:) Igaz,nehéz felvenni a tempót szeptemberben de megéri!!
2012. aug. 15. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!