Hogyan fejlesszem rajztudásom? Valamilyen jó könyvet vagy gyakorlatokat kérek!
Figyelt kérdés
Egész tehetséges vagyok de nagyon rám férne hogy fejlesszem. Rajztanárok rajztanulók grafikusok stb véleménye nagyon érdekel.2009. jún. 10. 16:45
1/5 anonim válasza:
Nekem mindig azt javasolták, h először másoljak le dolgokat, aztán próbáljak rajtuk változtatni apró dolgokat, több képből próbáljak egyet csinálni, aztán magamtól is menni fog:)
2/5 anonim válasza:
Betty Edwards: Jobb agyféltekés rajzolás könyve van meg nekem, amiből végig csináltam a gyakorlatokat. Vannak kifejezetten ilyen tanfolyamok ahol a művésznő elméletére alapuló rajzfoglalkozásokat tartanak, én a könyv segítségével is fejlődtem, megtanultam máshogy látni a dolgokat. Ha érdekel, boltban 3500 ft, elég drága, de csak egyszer kell megvenni.Érdekes gyakorlatok vannak benne. Ha érdekel, én eladom a saját példányomat, olcsóbban.
3/5 anonim válasza:
van egy nagyon jó könyv:
Szalai Zoltán: Kockától az aktig
4/5 anonim válasza:
Valóság, gondolat, rajz. Nem kell megvenni, csak lapozz bele.
5/5 anonim válasza:
Könyvek, tananyagok:
----------------------
Gabo kiadó: Anyagok és technikák (könyvsorozat)
Van benne Rajzolás, Akrilfestés, és Csendélet(amibe színtén van rajzolás),....
Szalay kiadó: Így könnyű rajzolni(könyvsorozat)
Jobbagyféltekes rajzolás
Rajzolás ABC
Rajzoljunk arcokat!
A sulineten és a divatrajz.hu-n is vannak különbező leckék
Haszosnak néznek ki de sajna angol nyelvűek:
Pencil Drawing Techniques by David Lewis
Drawning in Colour
A.L.Arnold - Mode grafik
hát ha ezt mond végígrágod valami biztos ragad rád:)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!