Kik azok, akik lemondtak a magyar felsőoktatásról? Több mint 30ezer ember nagyon sok.
Figyelt kérdés
Gazdasági,jogi,bölcsész és társadalomtudományi szakra jelentkezők, vagy mások is, akiket a hallgatói szerződés tántorított el?2012. márc. 6. 13:43
1/2 anonim válasza:
Én... és talált süllyedt, jogi és társadalomtudományi...
2/2 anonim válasza:
Én nem mondtam le,mondjuk meg se céloztam a jogot vagy ezeket,egy pár évvel ezelőtt még azt akartam,de rájöttem,h nem nekem való.
Amúgy nyilván azok nem jelentkeztek inkább,akik tudták,h vagy nem tudnak fizetni még ha jó tanulók is,vagy azok akik tudták,h semmi esélyük bejutni az adott eredménnyel államira,mert millió más embernek több pontja lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!