Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan használhatnám ki a...

Hogyan használhatnám ki a maradék 2 hónapot az érettségire készülésben?

Figyelt kérdés
elsősorban az emelt matematika érettségire koncentrálok. aztán fizika középszinten. május végén szeretnék még egy középfokú nyelvvizsgát csinálni- csak nem tudom normálisan beosztani az időmet. valami tippet adjatok mert már kimerültem...
2012. febr. 29. 21:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én készítettem magamnak egy táblázatot még tavaly, amit persze aztán nem igazán tudtam betartani... minden nap be volt osztva rajta... így legalább semmmi nem maradt ki.
2012. febr. 29. 23:55
 2/12 anonim ***** válasza:

Úristen!!!o_O

Nem félsz az emelt matektól és a fizikától?

Hány százalékra tervezed őket megírni?

Hová adtad be?

bocs, hnem válaszolok csak engem érdekelne én is fizikából érettségizek és msot angol felső írásbelire készülök:)

2012. márc. 1. 19:27
 3/12 A kérdező kommentje:

dehogynem!!! minél kevesebb nap van az érettségiig _ annál jobban parázok! a matek lesz emelt, a fizika nem...sajnos. (mert így 10 ponttal kevesebb lesz a megszerezhető pluszpontok.)

1. B(achelor) M(aster) E(lit) itt akarok tanulni tovább.

én a felsőfokú angoltól félnék a helyedben.. van érzéked a nyelvekhez, az jó :) te hová tovább? :D

2012. márc. 1. 21:26
 4/12 A kérdező kommentje:
min 80% ot szeretnék produkálni.de 100% ot akarok elérni, én egy maximalista állat vagyok :D
2012. márc. 1. 21:41
 5/12 anonim ***** válasza:

jujj, akkor még a végén találkozunk? :O :D

Én is a BME-t írtam első helyre ÉSZK másodiknak ÉŐK

fizikától fosok rendesen... pedig 'csak' közép szintű ...

hát igen most üt vissza, h 3 évig nem tanultam sose fizikát...most meg mint egy megszállott:)

plusz nekem rajz felvételi...

2012. márc. 4. 14:11
 6/12 anonim ***** válasza:
bocs h csak napok után írtam, de elfelejtettem, h írtam választ...:P
2012. márc. 4. 14:12
 7/12 A kérdező kommentje:
:D :D jársz előkészítőre???
2012. márc. 4. 18:38
 8/12 A kérdező kommentje:
mármint utolsó kommentelő aki fizika megszállott lett az utolsó félévre :D
2012. márc. 4. 18:41
 9/12 anonim ***** válasza:

nem járok rajz előkészítőre, de a suliba gyakorlok... miért, szerinted az akkora hátrány jelent?hallottad valahol?

és Te milyen karra jelentkeztél?

2012. márc. 4. 20:10
 10/12 anonim ***** válasza:
az összes kommentet én írtam...:P
2012. márc. 4. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!