Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Valaki legyen szives magyarázz...

Valaki legyen szives magyarázza el hogy van ez az érettségin?

Figyelt kérdés

15.-én kezdődik el a szóbeli érettségink, és a a 3. napra vagyis 17.-e reggelre vagyok beosztva, de úgy hogy 4en vagyunk és én vagyok a negyedik.

Hogy lesz majd ez a kihúzos téma? Kihúzza első utánna a 2. vagy hogy????

És még nekünk azt mondták hogy tételt nem raknak vissza, úgyértem amit már egyszer kihúznak, jó ez renben is van, de ugye csak aznapra értették??? Ha mi megyünk akkor mindenből a rendes 20 tétel kitéve hogy abból válasszunk ugye?????

2009. jún. 7. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
amikor ti mentek, ott lesz az össes tetel. Bementek ti negyen, es sorban huztok elöször magyar tetelt, te negyediknek. Aztan neked tök sok idöd lesz kidolgozni amagyart. Amit te kihuztal, azt mar nem rakjak vissza aznapra. Miutan eltelt a kb 20 perc, amit adnak a kidolgozasra, es lemegy az elsö harom erettsegizö te is odaülsz a papiroddal es elmondod a teteledet. Ha elmondtad utana huzol töriböl, ugyamigy, aztan a nyelvböl, majd a valasztott tantargybol, mindengyikböl te huzol negyediknek, tehat, amikor te huzol tetelt, akkor mar 17 tetel van ott, amiböl huzhatsz... remelem midnenre valaszoltam :)
2009. jún. 7. 10:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem biztos,hogy mind a négyeteket behívják egyszerre.
2009. jún. 7. 10:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat..és azt a papírt amit adnak kidolgozásra azt nézhetem a felelet közben??
2009. jún. 7. 10:59
 4/5 anonim ***** válasza:

persze, de a vegen bekerik (legalabbis nalunk bekertek). az egy iskolai pecsetes papir, a csalasok megelözese vegett. En arra a papirra csak a kezdö mondtaot szoktam felirni, amivel elkezdem, meg egy vazlatot, de lesz idöd akar egy egesz fogalmazast is megirni, ha a negyedik vagy :)

ammit a masiodik irt: attol függ, mert ketfele kepen ertelmezhetö, amit irtal: összesen negyen erettsegiztek aznap, vagy negyes csoportokban? Ha negyes csoportokban (mi igy erettsegiztünk), akkor egyszerre hivnak be, ha összesen negyen, akkor nem tudom :)

2009. jún. 7. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly mikor érettségiztem szóbelin azt mondta mindegyik tanárom, /mivel mindegyik tudta hogy nem vagyok beszédes/ hogy amit leírtam a papírra azt nyugodtan fel is olvashatom ha szépen meg van fogalmazva és nem csak szavak vannak leírva. a lényeg hogy érthetően olvassam. Ezt megfogadva mindenem jól sik. 3-as 4-esre. Persze ez tanártól is függ,hogy ők hogyan állnak a dologhoz...
2009. jún. 7. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!