340 ponttal mennyi esély lehet bejutni az ELTE biológia szakára?
Figyelt kérdés
Tavaly 321 pont volt a határ, idén viszont kb 300 emberrel többen jelentkeztek, kb 70-el többen elsőnek. Szóval a ponthatár emelkedni fog. Kérdés mennyivel...2009. jún. 6. 16:08
1/5 anonim válasza:
hát a jelentkezőktől és a pontszámuktól függő dolog ez de nem emelkedhet olyan túl sokkal a ponthatár kb 320-ra de nézz fel a honlapukra elte.hu
2/5 anonim válasza:
szerintem még lehet esélyed rá :), bár elképzelhető, hogy éppenhogy sikerül vagy éppenhogy lemaradsz...
Amúgy arra az esetre, ha bejutsz, készülj fel, nem egy egyszerű szak...
3/5 A kérdező kommentje:
A barátnőmről van szó, de köszönöm a válaszokat :)
Persze várok még véleményeket.
2009. jún. 6. 17:55
4/5 anonim válasza:
20 ponttal nem fog emelkedni. nehezebbek voltak a biosz és kémia érettségik, mint tavaly. biztos vagyok benne, hogy max 10 ponttal emelkedik. de 20al tuti nem, az nagyon sok.
5/5 A kérdező kommentje:
Azt mondjátok nem fog annyit emelkedni? Hát remélem. :)
Arra én is gondoltam, hogy mivel nehezebb volt idén az érettségi, talán többen elrontották. Viszont a régebbi pontugrásokat amikor számolgattam (igaz azt vegyészmérnöki szaknál de pontszámítása ugyanaz) az jött ki hogy nagyjából reális a 20 pontos ugrás.
2009. jún. 7. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!