Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Továbbtanulás. Nektek mi a...

Továbbtanulás. Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Természetvédelmi mérnöki.. keresett szakma lesz pár év múlva?

Mérnök informatikus alapszak..szerintetek nagyon fiús?? Vagy lányok is szoktak erre jelentkezni?

2012. febr. 22. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
A természetvédelmi mérnök lehet hogy keresett lesz (bár nem tartom valószínűnek), de ezer meg egy más képesítéssel lehet pótolni őket, nem ad olyan tudást amit máshol ne kaphatnál meg, szemben a mérnökinformatikussal, amely anyaga teljesen egyedi, talán csak a programozók tanulnak hasonló dolgokat.
2012. febr. 22. 21:33
 2/5 A kérdező kommentje:

értem, köszi :)

mérnök informatikus tipikus fiú szak??? :S

és a gazdaságinformatikus alapszakról mit a véleményetek??

2012. febr. 22. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:

gazdinfóról annyit, hogy aki nem odavaló amúgy is kihullik (amit hallottam, hogy konkrétan megérzik mikor van az a pont, hogy ez most menni fog vagy nem fog)...de ez az összesnél így van :D

ha olyan mérnökit végzel ami műszaki szak, akkor szerintem rosszul nem jársz vele :) de ha van rá lehetőséged és tehetséged oda menj ahova szeretnél

a továbbtanulásról pedig annyi a véleményem, hogy ennyire még sosem voltak magukra hagyottak a diákok! :(

2012. febr. 22. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Mérnök informatikán nálunk kb. 4-5 lány van 200 fiú mellett. Gazdinfón már több, ott kb. a hallgatók 35-40%-a lány. Könnyebb is a második, de egyik sem egyszerű. Mindkettőn sok a matek és kell programozni, annyiban festeném le a különbséget, hogy a mérnök info típikus mérnök, van fizika meg miegyebek, míg a gazdinfó inkább a közgázra, IR-re, vállalattanra megy rá. Én ha lány lennék, lenne életem és nem lennék valami megszállott wannabe programozó, biztos hogy nem a mérnök infot választanám, de ez mindenkinek egyéni kell hogy legyen. :D
2012. febr. 22. 22:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem fölösleges, ilyeneket képezni, helyette szakmunkásokat kéne képezni.
2012. febr. 26. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!