Teljesen elkeseredett vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Eddig nem tudtam mi szeretnék lenni,de most januárban végre rátaláltam a kereskedelem és marketingre,amit tényleg szívesen csinálnék...még a jog volt,amit megjelöltem volna..erre szegeden lenullázták a gtk-t,pécsen 10 fő van és az sem erre a szakra...teljesen tanácstalan vagyok,mindjárt határidő és teljesen ki vagyok borulva,mert foggalmam sincs mit jelöljek!teljesen humános beállítottságú vagyok,nem vagyok géniusz,de sokkal jobban megy a magyar meg a töri mint pl matek,kémia,fizika...tudnátok esetleg vlami tanácsot adni,mi lenne érdemes?tanár kizárva...műszaki szintén. 18/L2012. febr. 21. 16:13
1/6 anonim válasza:
Sajnos a bölcsészkaron kívül nincs más lehetőséged. Még elmehetsz valami menedzsernek esetleg... abban kevés a műszaki rész.
2/6 anonim válasza:
De ha megfogadsz egy jó tanácsot, inkább menj el egy OKJ-s képzésre, aztán lehet hogy jövőre lesz valami ötleted, mert így felesleges beleugrani bármibe is. Ha meg nem lesz, akkor mindegy is... szakmával többre mész.
3/6 A kérdező kommentje:
Anyáék ki lennének akadva,ha okj-re mennék..úgy vannak vele,hogyha nem vesznek fel sehova,akkor oké,de így simán nem.én is a bölcsészt nézegettem,de tanár nem akarok,ilyen anglisztika romanisztika főleg nem..régészeten gondolkoztam,arról viszont azt mondják,hogy semmi esély elhelyezkedni..szociológiáról meg hiába olvastam el ismertetőket,így sem tudom,hogy mit kezdhetnék vele..:(
2012. febr. 21. 16:21
4/6 anonim válasza:
Inkább nyelvet tanulj.
Mindenből túlkinálat van és a kutyának se kell az okj amikor a diplomások is munkanélküliek!
Viszont kevés az ember aki 2-3 nyelven beszél is az anyanyelvén kívül!
Ja nem utolsó sorban a diploma kiadásához FELTÉTEL a nyelvvizsga.
5/6 A kérdező kommentje:
nyelvvizsgám van,2 is...de valahova muszáj mennem..
2012. febr. 21. 16:24
6/6 anonim válasza:
Akkor mondjuk menj el egy évet melózni a hőnáhított kereskedelem-marketingedbe, és megutálod még próbaidő alatt!!
Jelentkezhetsz te szeptemberbe is továbbtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!