Csinálhatok tanfolyamot?

Figyelt kérdés
Nos az lenne a kérdésem, hogy ha elmúltam már 18 éves, de még tanköteles vagyok, mivel Dec. 26 -án történt a bizonyos eset, attól én most csinálhatnék egy (államilag támogatott) tanfolyamot?

2012. febr. 22. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
???? Milyen bizonyos eset? És milyen tanfolyam? OKJ?
2012. febr. 22. 12:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Sima tanfolyam, amit ilyen "munkanélküli" központ -ban lehet elintézni és az-az eset, mikor 18 éves lettem, dec. 26 -án történt, ezért kérdeztem, hogy tudok -e tanfolyamot végezni, ha még tanköteles vagyok?
2012. febr. 22. 12:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Hűha, én azt hiszem, csak olyanok jelentkezhetnek munkaügyi központba, akik se hallgatói se tanuló jogviszonnyal nem rendelkeznek, vagy estin járnak suliba, és munkanélküliek. Ebben túl jártas nem vagyok. Azt tudom, hogy én mint egyetemista nem jelentkezhettem le a munkaügyibe, mert van hallgatói jogviszonyom.
2012. febr. 22. 12:37
 4/6 anonim ***** válasza:
nem jelentkezhetsz. de miért mennél a munkaügyön keresztül valami csapott vetett éppen amire küldenek tanfolyamra, ha neked az első okj szakma ingyenes? ezt az évet már járd ki a suliban,nyáron nézegess szakmát ami érdekel, és szeptembertől tanuld azt ami érdekel.
2012. febr. 22. 13:24
 5/6 Andizsuzsi ***** válasza:
Amíg tanköteles vagy, addig a közoktatásban kell lenned.
2012. febr. 22. 13:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó válaszokat, megkaptam azt, amire kíváncsi voltam.
2012. febr. 22. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!